Volle vaart vooruit!

Inmiddels is van 2016 het nieuwe er al weer af en zijn we het jaar in volle vaart begonnen. Mochten we in 2015 een recordaantal transacties noteren, zet deze lijn zich, tot dusverre, ook in 2016 voort. Over ‘de crisis’ praten we (gelukkig) alleen nog in de verleden tijd…

Is het daarom tijd om als makelaar even wat rustiger aan te doen? Nee, zeker niet. Was het tijdens de crisisjaren vooral de kunst om te verkopen, de uitdaging van nu is om als makelaar een goede aanbodportefeuille in tact te houden met een diverse, courante en betaalbare keuze aan mooie huizen.

Wat we er mee bedoelen: onze grootste uitdaging is het om u als (potentiële) verkoper juist voor óns kantoor te laten kiezen. En daarmee voor jarenlange ervaring, optimale marktkennis, vakbekwaamheid, een betrokken team van medewerkers en bewezen verkoopresultaten. In een persoonlijk gesprek vertellen we u er graag meer over, desgewenst in combinatie met het uitvoeren van een gratis waardebepaling.

Ten aanzien van de woningmarkt in ons gebied ben ik optimistisch. De animo om hier te wonen is altijd groot geweest, zelfs in de tijd dat de woningmarkt het zwaar had. En met de verder aantrekkende economie en een blijvend gunstige rentestand zijn alle componenten aanwezig om ook uw huis snel en tegen een optimale opbrengst te verkopen.

Uw koop- of verkoopkansen inventariseren? Neem dan contact op. We helpen u graag uw woonwensen te realiseren!

Wilco Neeskens