Positief 2014 in met social media als extra verkoopinstrument

Het jaar 2013 ligt inmiddels achter ons. Het was een roerig jaar, maar het jaar is met een positief gevoel afgesloten. En met de eerste maand van het nieuwe jaar achter de rug is dat goede gevoel er zeker niet minder op geworden. De markt heeft zich in de tweede helft van 2013 positief ontwikkeld en ook 2014 laat een goede start zien.

Dat laatste is op zich verklaarbaar. Er is een mooi en gevarieerd aanbod aan koopwoningen beschikbaar, de prijzen zijn gunstig en de rente is scherp. Met een daling van het bedrag voor de Nationale Hypotheek Garantie, is het daarom verstandig om een eventuele koopwens de komende maanden om te zetten in een concrete koopactie.

Via Facebook en Twitter houden wij u in ieder geval op de hoogte van ons aanbod. Dus mocht u op zoek zijn, kom dan eens een kijkje nemen op onze online platforms. Daarnaast ondervinden we steeds vaker dat social media een uitstekende verkooptool zijn. Daarom zetten we ook steeds vaker Facebook en Twitter in bij de verkoop van een woning. Want dit zijn netwerken die verder gaan dan alleen directe vrienden, familieleden, kennissen en collega’s. Dit omdat ook hun vrienden en de vrienden daarvan hier in veel gevallen deel van uit maken. Verscheidene woningen uit ons aanbod zijn dan ook al met behulp van social media verkocht!

Kortom, ga snel online voor een virtuele kennismaking met onze kantoren en onze dienstverlening!