Ook úw woonwensen zijn binnen handbereik!

Ik schrijf mijn tweemaandelijkse bijdrage aan onze eerste Neeskens Woonspecial van 2015 in de tweede week van het nieuwe jaar, bij mistroostige weersomstandigheden die in niets doen vermoeden dat het eigenlijk hartje winter zou moeten zijn. De uitdaging voor een nieuw jaar ligt weer voor ons en met veel genoegen willen wij opnieuw de belangen van onze opdrachtgevers bedienen. Verder staat deze krant min of meer in het teken van ‘verhuizen’.

Verhuizen of verbouwen, dat is een vraag die velen zich zullen stellen als ze wat dieper nadenken over hun woonwensen. Hierover door filosoferend, realiseer ik me hoe belangrijk verhuisgedrag eigenlijk is voor de economie. In feite draait de hele woningmarkt er om. Niet alleen de makelaardij, maar bijvoorbeeld ook speciaalzaken op het gebied van sanitair, keukens en woninginrichting. Om nog maar te zwijgen over banken en hypotheekkantoren.

Verhuizen is bovendien iets waar vrijwel iedereen wel eens mee te maken krijgt. De één heeft een grondige hekel aan alle romslompt die er bij komt kijken, de ander kan niet wachten op weer een nieuw woonavontuur. Die laatste groep is, zo merken wij op ons kantoor dagelijks in de praktijk, op dit moment erg groot. Veel mensen hebben een woonwens die ze niet kunnen vervullen althans dat is vaak de gedachte. Maar klopt dit ook echt? Als we wat dieper met mensen in gesprek gaan, blijkt er meestal veel meer mogelijk dan gedacht. Zo zijn huurders vaak verrast als ze horen dat een koophuis niet zelden lagere maandlasten met zich meebrengt dan een huurwoning. Uiteraard is geen enkele situatie hetzelfde, maar juist daarom nodig ik iedereen die z’n woonwensen wil realiseren uit om eens vrijblijvend te komen praten.
Meer weten over onze werkwijze én weten wat uw woning waard is? Neem dan contact op voor een gratis waardebepaling! Dan vertellen we u graag over onze bijzondere aanpak.

Graag tot ziens!
Wilco Neeskens