Nieuw jasje voor de Neeskens Woonspecial

Wanneer u dit leest, zullen de meesten van u de vakantie er al weer op hebben zitten. Het normale dagelijkse leven krijgt weer zijn beslag, met werk, school en huishoudelijke beslommeringen. Zelfs hier in Zeeland loopt de zomer alweer ten einde. Maar nagenietend aan de Zeeuwse stranden lukt het hopelijk om dat vakantiegevoel nog even vast te houden.

In de makelaardij kunnen we terugkijken op misschien wel de drukste zomervakantie in jaren. Over de woningmarkt heb ik hier al vaker mijn licht laten schijnen. De ontwikkelingen zijn positief, in met name de grote steden dreigt zelfs ‘oververhitting’ door de toenemende vraag. Om u een beeld te geven: in het tweede kwartaal zijn landelijk circa 50.000 woningen verkocht. Dat zijn net zoveel huizen als in het hele gebied waar onze woonspecial in de brievenbus valt…

Over onze Woonspecial gesproken: het zal u niet zijn ontgaan dat deze in een ander jasje is gestoken. Een compacter formaat, dikker en nóg handzamer en overzichtelijker. Uiteraard presenteren we u weer een uitgebreide selectie uit ons royale aanbod en vindt u tal van wetenswaardigheden en tips om uw woonwensen te realiseren.

Immers, met het najaar en de woonmaand oktober op komst, zullen velen van u wellicht plannen aan het maken zijn voor een volgende stap in hun wooncarrière. Het doorzettende economische herstel heeft een steeds positievere uitwerking op het consumentenvertrouwen waardoor een nieuwe woning voor velen dichterbij komt.

Wilco Neeskens