Nieuw jaar, nieuwe kansen!

De aankoop van een woning: het is en blijft een grote stap. Daarom is het goed om te weten wat er mogelijk is in je persoonlijke situatie. En dat is vaak meer dan u denkt! Door ons in te schakelen als AANKOOPMAKELAAR kunt u als koper veel geld besparen. Wij kennen de woningmarkt als geen ander en het onderhandelen en beoordelen van de kwaliteit van jullie nieuwe woning is ons VAK. Wilt u ook veel besparen in 2012? Maak dan een afspraak met onze aankoop makelaars.

Wist u namelijk dat de prijzen van koopwoningen op dit moment erg realistisch zijn en dat we ons momenteel bevinden in een zogenaamde kopers markt? Dit houdt kort gezegd in dat de aankopende partij een sterkere positie heeft dan de verkopende partij.

Nog een reden om nu een huis te kopen is dat de hypotheekrente historisch laag is. Daarom is een nieuwe hypotheek nu relatief goedkoop.Om te bepalen of het afsluiten van een nieuwe hypotheek in uw situatie verstandig is, is het raadzaam een afspraak te maken met een hypotheekadviseur. Binnen 24 uur een hypotheek afspraak bij u thuis of op het kantoor? Kijk dan voor meer informatie in het hypotheek katern in deze krant. Concrete plannen? Pak dan nu uw kans. Dan profiteert u namelijk tot 1 juli 2012 ook nog van de verlaagde overdrachtsbelasting. Kom gewoon eens vrijblijvend langs bij één van onze makelaars en laat u goed informeren naar de mogelijkheden.