Hoe wij de markt gaan veroveren

Hij kan er gedreven en vol enthousiasme over vertellen. Wilco Neeskens, directeur van Neeskens Makelaars, is een bevlogen man die ook in de huidige, moeilijke woningmarkt volop kansen ziet. Bijvoorbeeld in Goes, waar Neeskens een vestiging opent. Daarnaast is er de toetreding van makelaars Martin van Ieperen en Henri Butijn als nieuwe mede-eigenaren van Neeskens Makelaars.

“Met een kantoor erbij in Goes kunnen we onze service, ons dienstenpakket en onze aanbodportefeuille verder uitbreiden”, vertelt Wilco Neeskens. “Het openen van een nieuwe vestiging klinkt in deze tijd misschien wat gek, maar voor ons is het een hele logische stap. De laatste vijf jaar zijn we elk jaar alleen maar gegroeid. Dus hebben Martin, Henri en ik elk onze eigen visie uitgewerkt en toen we deze samenvoegden, bleek dat we het alle drie tijd vonden om uit te breiden en de markt in Zeeland verder te veroveren. De uitbreiding met een nieuwe vestiging maakt het mogelijk dat we ons op nieuwe markten gaan richten. Waar we eerder vooral gericht waren op de Zeeuwse dorpen en wat minder op de steden, gaan we dit nu combineren. Daarnaast gaat ook het BOG (bedrijfs- onroerend goed) een grotere rol spelen.”

 

Full-service

“Wij zijn ervan overtuigd dat wij, zelfs in deze tijden, kunnen uitbreiden doordat wij onze klanten ontzorgen bij het gehele proces van aan- en verkoop van een woning”, vertelt Wilco Neeskens verder. “Wij bieden iedere klant ons full-service pakket en leveren ook echt toegevoegde waarde. Zo zijn we elke werkdag van 08.30 uur in de ochtend tot 22.00 uur ’s avonds bereikbaar. Daarnaast hebben we alle expertise die je vandaag de dag als makelaar moet hebben onder één dak. Of eigenlijk onder twee dagen nu. We hebben onze eigen fotograaf en designer, omdat je als makelaar zijnde ook moet weten hoe je reclame moet maken voor een huis, want met alleen een te koop bord in de tuin kom je er niet meer. En ons team bestaat uit zowel jonge enthousiastelingen als oudere, meer ervaren mensen. Een team dat elkaar fantastisch aanvult.”

 

Samenwerking leidt tot succes

“Voor zowel onze makelaardij als voor onze klanten is ook de samenwerking met ’t Zeeuwse Hypotheek Huys een belangrijke toegevoegde waarde. Door deze samenwerking kunnen we snel en accuraat schakelen; een klant kan al binnen 24 uur een financieel advies op maat ontvangen! Terwijl je bijvoorbeeld bij de grote banken al snel vijf tot tien werkdagen moet wachten op een advies. En ook deze samenwerking zetten we voort in Goes, zo kunnen we op elk kantoor onze full-service garanderen!”

 

Oog op de toekomst

Het moge duidelijk zijn, Neeskens makelaars gaat de toekomst met een uitgekristalliseerde visie tegemoet. Wilco Neeskens: “Daarom staat bijvoorbeeld educatie bij ons hoog in het vaandel. Iedereen op kantoor heeft sowieso het makelaarsdiploma, dus iedereen is vol inzetbaar. En uiteraard hebben alle makelaars ook de bijbehorende licentie. Maar we blijven ons ontwikkelen, we volgen alle trends op de voet en onze organisatie is permanent in beweging.”