Altijd een passende woning in uw mailbox

Uw woonwensen staan centraal met uniek zoek- & matchsysteem

Stel: u zoekt een nieuwe woning. Zoekt u dan liever in ellenlange lijsten met woningen die grotendeels niet overeen komen met uw wensen, of ontvangt u liever passend aanbod in uw email? Grote kans dat u kiest voor het laatste. Neeskens Makelaars voorziet u van het juiste aanbod met het unieke zoek- & match systeem. Makelaar Henri Butijn vertelt.

“We hebben het zoek- & match systeem enkele jaren geleden al ontwikkeld. Maar zoals voor elk systeem, geldt ook hiervoor dat het altijd beter kan. Daarom hebben wij zoek- & matchsysteem goed tegen het licht gehouden en ge├»ntegreerd in onze volledig vernieuwde website.”

Maak uw woonwensen kenbaar
“Op onze site www.neeskens.com kunt u via de knop ‘inschrijven’ heel eenvoudig aangeven welk type woning u zoekt. Wanneer wij dan een woning in de verkoop krijgen, vergelijkt het systeem de eigenschappen van deze woning met uw wensen. Wanneer dit een match is, ontvangt u deze woning in uw mail. Eenvoudiger kan het niet!”

Gratis inschrijven
“Schrijf u op www.neeskens.com gratis en eenvoudig in en maak uw woonwensen kenbaar. Wie weet vinden wij uw droomwoning!”